WOUT x Trees for the future

WOUT x Trees for the future

We hebben een geweldig nieuwtje om met jullie te delen: Wout is de enige echte samenwerking aangegaan met Trees for the Future! Ja, je leest het goed - we hebben onze groene vingers uitgestoken en een belofte gedaan om één boom te doneren aan Trees for the Future voor elke verkochte boom bij ons. Dat betekent dat elke keer dat je een boom bij ons koopt, je niet alleen je eigen omgeving groener maakt, maar ook helpt om elders op de planeet bossen te herstellen.

Wij houden van planten en geloven dat het onze plicht is om voor onze planeet te zorgen. Daarom hebben we besloten om samen te werken met Trees for the Future, een organisatie die toegewijd is aan het planten van bomen en het herstellen van natuurlijke ecosystemen. We weten dat jullie allemaal van planten houden, dus waarom zouden we niet samenwerken om de planeet te redden?

We weten dat onze klanten niet alleen om hun eigen omgeving geven, maar ook om de planeet als geheel. Daarom zijn we zo blij met onze samenwerking met Trees for the Future. We willen niet alleen onze klanten voorzien van hoogwaardige bomen, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Laten we samen een verschil maken voor onze planeet en onze liefde voor planten delen. En vergeet niet: elke boom die je bij ons koopt, helpt om elders op de planeet bossen te herstellen. Dat betekent dat je niet alleen je eigen omgeving groener maakt, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Dank je wel voor jullie steun aan onze inspanningen voor een groenere toekomst. We houden van jullie allemaal en van onze mooie planeet!

Team Wout - Ik ben groots, gezellig én gemakkelijk te onderhouden.

Terug naar blog