Met wie werkt Trees for the future?

Met wie werkt Trees for the future?

We willen graag een geweldige organisatie onder de aandacht brengen die momenteel samenwerkt met duizenden boerenfamilies in negen landen in Afrika bezuiden de Sahara. Dat klinkt misschien als een heleboel, maar Trees for the Future heeft al meer dan 30 jaar ervaring en heeft over de hele wereld gewerkt. In 2014 besloten ze zich te concentreren op een aantal Afrikaanse landen, waar de klimatologische en economische uitdagingen het meest urgent waren en dus de grootste impact konden maken.

Bij Trees for the Future zijn ze op een missie om onze planeet groener en gezonder te maken. Ze doen dit door agroforestry-training en middelen aan te bieden aan boerengemeenschappen. Op die manier kunnen boeren duurzame landbouwpraktijken omarmen, waardoor ze niet alleen hun keuzevrijheid terugkrijgen, maar ook de cycli van klimaatverandering en generatiearmoede doorbreken. Het beste van alles is dat ze onze voedselsystemen van de grond af opnieuw opbouwen!

We zijn zo blij om met Trees for the Future samen te werken en om hun doelen te ondersteunen. Door bomen bij ons te kopen, draag je niet alleen bij aan een groenere planeet, maar steun je ook boerengemeenschappen in Afrika. En wie weet, misschien helpt het ook wel om een paar giraffen en olifanten te redden die daar in het wild leven!

Dus, als je op zoek bent naar manieren om onze planeet groener en gezonder te maken, overweeg dan om bomen bij ons te kopen. Samen kunnen we een verschil maken en de wereld een beetje beter maken voor ons allemaal.

Terug naar blog