Over ons

Aangenaam, wij zijn team Wout

Lang, lang geleden (lees 4,5 jaar terug in de tijd) zijn we bevriend geraakt met Wout. Wout is een boom voor binnen die maar 3x per jaar water nodig heeft en komt met een jaar levensgarantie. Kortom hij is: Groots, Gezond en Gemakkelijk. 

Als ambassadeurs van Wout’s pracht zijn we destijds wout.eu begonnen.

Al snel wisten mensen Wout te vinden en kregen we reacties als: “Waren er maar meer van dit soort groene baasjes, geweldenaren of helden!”.

Daar waren wij het eigenlijk helemaal mee eens en na een brainstorm besloten we onze groene vriendengroep uit te breiden. En BAM! de launch van Wout.com was een feit.

We zijn bij de launch van Wout.com dus ook andere plantjes gaan verkopen en een eigen Wout potten lijn! Oftewel een eigen online planten toko gestart!  Een mega gaaf avontuur met een missie: Saving the world from boring places!

Na twee jaar kwamen we er toch achter dat ons hart toch echt bij de Wout familie (pachira) ligt en we buiten de kassen om graag creatief bezig zijn. Daarom hebben we de keuze gemaakt om ons nog enkel in de kassen te bevinden met Woutje S, M, L en Wout de boom om ons heen en lekker creatief bezig te zijn.

Sinds 1-1-2022 zijn we met green bubble een partnerschap aangegaan en hun zijn dan vandaag de dag verantwoordelijk voor het verkopen, versturen enz. enz. van onze Wout producten.

Zo kan iedereen dus doen waar hij goed in is en maken we samen velen huizen en kantoren Groen, Gezond en Gezelliger!

Bestel!


Wout hoopt snel zijn koffers te mogen gaan pakken om bij jou in te trekken

Over ons!


Check hier de vrienden en het verhaal van Wout.
.
.

Zakelijk


Kantoorbeplanting, relatiegeschenken, kerstpakket? Let us know!
.

FAQ


Wil je onze groene helden beter leren kennen? Klik dan hier
.